paul-damixie-se-pregateste-sa-lanseze-spanish

Paul Damixie se pregateste sa lanseze “Spanish”

Dupa succesul piesei “Get Lost”, hit-ul semnat de Paul Damixie, DJ-ul si producatorul roman se pregateste sa lanseze un nou single, ce imbina beat-uri pop-dance cu imagini pop-art, dinamice, pline de culoare! Piesa se numeste “Spanish” si va fi lansata pe 13 aprilie.

“Succesul pe care l-a avut piesa <<Get Lost>> a fost un implus urias pentru mine. Mi-a demonstrat ca se poate si ca sunt pe drumul cel bun cu ceea ce fac. Pentru noul single, <<Spanish>>, am sperante foarte mari. E o piesa care mie imi da un vibe foarte bun si sper ca lucrul asta sa il simta toata lumea,” spune Paul Damixie.

Cea mai recenta piesa a artistului, “Get Lost”, a facut inconjorul lumii pe platformele digitale, iar pe Spotify in Statele Unite ale Americii, are in prezent aproape 7 milioane de stream-uri. Spania a fost si ea cucerita de catre artist, unde single-ul a intrat in top 10 in playlist-ul Maxima FM, unul dintre cele mai populare radiouri de muzica dance din Spania.Mai mult decat atat, dupa ce a fost ascultat la “Global Show”, emisiune difuzata in 12 tari, printre care Columbia, Mexic si Republica Dominicana, Paul Damixie a mixat “Get Lost”, in premiera la festivalul “LOS 40 PLAYAPOP”, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Spania, in fata a mii de oameni.

Paul Damixie a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”. Artistul este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Artistul a facut un remix si pentru hit-ul verii 2017 in Romania: Smiley – „De unde vii la ora asta?”. In plus, Paul Damixie a fost premiat in Statele Unite de catre iHeart Radio pentru cel mai ascultat remix din 2015. Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”. Paul Damixie este un artist HaHaHa Production, iar “Get Lost” este o coproductie Cat Music – HaHaHa Production.

 

You may also like