Paul Damixie lanseaza videoclipul piesei „Time”, o colaborare cu Feli

La două luni după lansarea oficială a noii sale piese – „Time” -, Paul Damixie, DJ-ul și producătorul român, cunoscut și pentru succesul mondial înregistrat de remix-ul său la single-ul lui Adele – “Hello”, lansează astăzi videoclipul piesei. „Time”, un featuring cu Feli, este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production.

Videoclipul este regizat de SAN și surprinde imagini superbe din Delta Dunării.

“Sunt bucuros pentru lansarea clipului și pentru că am avut șansa să lucrez cu Feli, o voce extraordinară, foarte dragă mie. Filmarile clipului au fost o adevărată aventură. Totul s-a întâmplat contracronometru, dar ne-am distrat foarte tare și am văzut și filmat niște piesaje extraordinar de frumoase. A ieșit un clip foarte cool, care se potrivește perfect cu piesa”, a spus DJ-ul român.

Paul Damixie este producător, remixer și DJ al proiectului Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reușit să transforme hit-ul „Hello” într-un adevărat imn house, care a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam și nenumărate vizualizări pe Soundcloud și YouTube. În 2015, a fost pe primul loc într-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reunește unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului.

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”.

You may also like