Paul Damixie lanseaza videoclipul piesei “Rum & Coke”

Paul Damixie lanseaza “Rum&Coke” feat. L.A. James, o piesa estivala, o poveste contemporana despre iubire, libertate si vacanta, care va incinge atmosfera din cluburi.

Piesa a fost ascultata in premiera la Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, unde a intrat deja in top 50, alaturi de artisti internationali consacrati. “Ma bucur enorm ca ajung in Spania din nou cu o piesa romaneasca. Sunt uimit ca <<Rum&Coke>> este in acest moment in top inaintea unor artisti ca Lost Frequencies, Afrojack sau Sigala. Sper din toata inima sa depaseasca performanta piesei <<Get Lost>>”, povesteste Paul Damixie.

 

“Rum & Coke” este a doua piesa a lui Paul Damixie produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music care intra in topul Maxima FM, dupa “Get Lost”, lansata anul trecut. Paul a filmat videoclipul piesei in club Fabrique Madrid, Ibiza si in Statele Unite, in pauza dintre doua festivaluri internationale, Neversea si Untold, unde a mixat pe main stage, respectiv Time Stage, fiind parte dintr-un line-up care i-a cuprins si pe Axwell și Ingrosso, The Script, Armin Van Buuren, Hedkandi, Oxia, Swanky Tunes sau Tom Novy.

Paul Damixie este producator, remixer şi DJ. Cu un feeling extraordinar pentru remixuri, el este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” – https://www.youtube.com/watch?v=sMrQNHqnbDA – intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Primul single lansat de catre artist, “Get Lost”, a fost in topul cautarilor din Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, unde are in prezent peste 7 milioane de plays. Spania a fost si ea cucerita de catre artist, unde single-ul a intrat in top 10 in playlist-ul Maxima FM. Paul a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania – Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart

You may also like