lifestyle-paul-damixie

Paul Damixie face furori cu piesa „Get Lost” in Statele Unite ale Americii

Piesa „Get lost”, hit-ul semnat de Paul Damixie, a fost lansata oficial in Statele Unite ale Americii prin Ultra Music, iar site-urile de stiri si presa de specialitate o descriu deja drept „o melodie cu potential de a deveni un mega hit in SUA”.

Artistul a dat un interviu si pentru cel mai important blog de muzica din SUA – EDM Sauce, care a inclus in material si un guest mix al DJ-ului roman. (https://www.edmsauce.com/2018/01/20/paul-damixie-guest-mix-interview-recipe-volume-036/)

Piesa  “Get lost” a facut inconjurul lumii pe platformele digitale de muzica, a fost pe locul al doilea in cautarile de pe Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, avand in prezent peste 6 milioane de streams.

Piesa a fost in heavy rotation pe radiourile din Romania, ocupand locul al treilea in topul celor mai difuzate piese romanesti, dar si in Rusia si Spania. A intrat in top 10 in playlist-ul Europa Plus, cel mai important radio comercial din Federatia Rusa, si Maxima FM din Spania.

Paul Damixie a mixat live Get lost in premiera la festivalul Los 40 PlayaPop in fata a mii de oameni in Spania, dupa ce a fost ascultata in emisiunea de televiziune Global Show, o emisiune muzicala difuzata in 12 tari, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicana si Paraguay.

You may also like